KONYA / YUNAK - Hacı Tekın İlkokulu

Hacı Tekın İlkokulu

Fatih Mahallesi 169517.Sokak No1 42530 Yunak/KONYA
Vizyon
Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; Akılcılık ve bilime önem veren; Araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; Dürüst, iyi ahlaklı; Çevreye duyarlı; Kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı; bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Türk Milli Eğitimi´nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Gerçek gücün Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; Sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.
DERSE BAŞLAMA SAATİ:09:00 DERS BİTİŞ SAATİ :15:10
KATI YAKITLI KALORİFER